Adevărul despre cicatricile pe care le avea pe genunchi Denisa! Dureros, s-a aflat tocmai acum adevărul!

Sharing is caring!

Abia după moartea prematură a regretatei artiste Denisa Răducu, ies la iveală mai multe aspecte despre viața ei. Puțini oameni știu cauzele pentru care cântăreața avea mari cicatrici în zona genunchilor. Acestea se pare că au fost cauzate de anumite complicații suferite în copilărie.

În urmă cu mai multă vreme, Denisa filma un videoclip pentru o piesă de dragoste. În imagini ea apare cu genunchii plini de cicatrici care se pot vedea cu ochii liberi. Acum, toți s-au întrebat dacă nu cumva acestea au fost complicații ale bolii care a băgat-o în mormânt, dacă nu cumva au fost semne sau simptome pe care până și Denisa le-a ratat.

Se pare, însă, că acest lucru nu este adevărat. În urmă cu ani de zile, în copilărie, pe când era doar o fetiță, Denisa se juca pe străzile din Ștefănești cât era ziua de mare. Din fire mai rebelă și băiețoasă, artista avea un comportament mai vulcani și nu accepta sfaturile familiei. Alerga, se distra și cădea destul de des. De acolo și semnele care se pot vedea în videoclip.

Facebook Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *